Taking too long? Close loading screen.

Σύμφωνα με το καταστατικό του Κοινωνικού Συνεταιρισμού, άρθρο 15 παρ. 1 & 4, το Δ.Σ. καλεί τα μέλη του «ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΥ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ 3ου ΤΟΜΕΑ ΨΥΧΙΚΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΝΟΜΟΥ ΑΤΤΙΚΗΣ» και διακριτικό τίτλο: «ΚΛΙΜΑΞ PLUS», σε Τακτική Γενική Συνέλευση την 5η Απριλίου 2014, ημέρα Σάββατο και ώρα 16:00 μμ., στην Αίθουσα  «Πορφύρα» που λειτουργεί ο «Κλίμαξ Plus», που βρίσκεται στην Αθήνα, επί των οδών Κορυτσάς & Χαλκιδικής αριθμ. 22, και σε κάθε άλλη περίπτωση, όπως μη υπαρχούσης απαρτίας, τη 12η Απριλίου 2014, ημέρα Σάββατο και ώρα 16.00, στον ίδιο χώρο για συζήτηση και λήψη αποφάσεων για τα παρακάτω θέματα..

Τα θέματα της Ημερήσιας Διάταξης είναι τα εξής:
1. Έκθεση πεπραγμένων για την προηγούμενη διαχειριστική Χρήση, ήτοι από 1/1/2013 μέχρι την 31/12/2013.
2. Υποβολή και έγκριση του Ισολογισμού Χρήσης και του Λογαριασμού Αποτελεσμάτων της υπόψη διαχειριστικής Χρήσης.
3. Υποβολή και έγκριση Προϋπολογισμού.
4. Απαλλαγή των Μελών του Δ.Σ. από κάθε ευθύνη για τη Διαχειριστική Χρήση από 1/1/2013 μέχρι την 31/12/2013.
5. Έγκριση εισήγησης του Δ.Σ. για την διαγραφή συνεταίρων που πληρούν τους όρους του άρθρου 9 του καταστατικού, ωσαύτως αιτιολογημένες.
6. Εκλογή νέων Οργάνων του Συνεταιρισμού (Διοικητικό και Εποπτικό Συμβούλια), σύμφωνα με το άρθρο 18 του καταστατικού, για την υλοποίηση νέας αναπτυξιακής στρατηγικής πορείας του.
7. Έγκριση αποζημιώσεων των μελών του Διοικητικού και Εποπτικού Συμβουλίου.
Κάθε Συνέταιρος που επιθυμεί να μετάσχει στην Τακτική Γενική Συνέλευση, πρέπει να πράξει σύμφωνα με το νόμο και το καταστατικό καθώς, επίσης, να υποβάλει και το τυχόν έγγραφο αντιπροσώπευσης στη γραμματεία του ΚοιΣΠΕ, πέντε (5) τουλάχιστον ημέρες πριν από την ημερομηνία σύγκλησης της Τακτικής Γενικής Συνέλευσης.
Οι συνεταιριστές που θέλουν να είναι υποψήφιοι για τις εκλογές πρέπει να υποβάλλουν σχετική αίτηση υποψηφιότητας προς το Δ.Σ. τέσσερις (4) ημέρες πριν την ημερομηνία των εκλογών και το αργότερο μέχρι τις 14.00 της ημέρας αυτής, ήτοι μέχρι τις 14.00 της Τρίτης 1 Απριλίου 2014.
Η παρούσα πρόσκληση να γνωστοποιηθεί κατ΄ άρθρο 15 παρ. 5 του Καταστατικού στη Δ/νση Ψυχικής Υγείας του Υπουργείου Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης.
Άνω Λιόσια, 20 Μαρτίου 2014
Το Διοικητικό Συμβούλιο

Pin It on Pinterest

Share This

Share this post with your friends!