Taking too long? Close loading screen.

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
Σύμφωνα με το ισχύον θεσμικό πλαίσιο, το καταστατικό του Συνεταιρισμού και την από 1η/6/2020 Απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου, καλούνται τα μέλη του Κοινωνικού Συνεταιρισμού Π.Ε. «Κλίμαξ Plus» σε Τακτική Ετήσια Γενική Συνέλευση. Η Συνέλευση θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 12/6/2020, ώρα 16.00 στην αίθουσα εκδηλώσεων του Κλίμαξ Plus (Δεκελέων 50, Κεραμεικός).

Θέματα Ημερήσιας Διάταξης
1. Υποβολή και έγκριση Ισολογισμού εταιρικής χρήσης 1/1/2019 -31/12/2019 μετά της έκθεσης του Διοικητικού και Εποπτικού Συμβουλίου.
2. Απολογισμός έργου και παρουσίαση σχεδίων δράσης.
3. Απαλλαγή των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου και του Εποπτικού Συμβουλίου από κάθε ευθύνη για τα πεπραγμένα της αναφερόμενης χρήσης.
4. Υποβολή και έγκριση εγγραφών νέων συνεταιριστών/τριών που έχουν υποβάλει αίτηση εγγραφής στο Διοικητικό Συμβούλιο στο διάστημα που μεσολάβησε από την τελευταία γενική συνέλευση έως και την ημέρα πραγματοποίησης της γενικής συνέλευσης για το έτος 2020 και έγκριση εισήγησης του Δ.Σ. για τη διαγραφή συνεταίρων/-ιστριών σύμφωνα με τους όρους των άρθρων 9 και 10 του καταστατικού, ωσαύτως αιτιολογημένες
5. Ανανέωση εξουσιοδότησης εκπροσώπησης του Κοι.Σ.Π.Ε. 3oυ Τομέα Ψυχικής Υγείας Ν. Αττικής στην ετήσια Γενική Συνέλευση και τις εργασίες της Π.Ο.ΚΟΙ.Σ.Π.Ε..
6. Υποβολή πρότασης προς έγκριση από τη Γ.Σ. για τη μείωση του ποσού εγγραφής μέλους στον Συνεταιρισμό και του ποσού της Συνεταιριστικής Μερίδας.
Κάθε μέλος που επιθυμεί να συμμετάσχει στη Γενική Συνέλευση του Κλίμαξ Plus, πρέπει να πράξει εγκαίρως τα ισχύοντα σύμφωνα με τον νόμο και το καταστατικό.
Οι συνεταιριστές/τριες που επιθυμούν να παραστούν στη Γενική Συνέλευση δια εκπροσώπου, πρέπει να υποβάλουν έγγραφο αντιπροσώπευσης στη Γραμματεία του Κοι.Σ.Π.Ε., πέντε τουλάχιστον ημέρες πριν την ημερομηνία σύγκλησης της Τακτικής Γενικής Συνέλευσης.

Σε περίπτωση μη απαρτίας, η Γενική Συνέλευση θα πραγματοποιηθεί στον ίδιο τόπο και την ίδια ώρα, την Παρασκευή 19/06/2020.
Αθήνα, 1η/6/2020
Εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου

Pin It on Pinterest

Share This

Share this post with your friends!